tomaszko79 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Dlaczego na menu archiwum z niektórych dni zdjęcie jest zrobione w dniu a z niektórych w nocy http://images63.fotosik.pl/597/d0ea1d9beffd5c2cmed.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolphin Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Domyślnie miniatura jest wykonywana z 25 sekundy nagrania. W sytuacji, gdy film jest krótszy to zostaje wybrana 15 sekunda. Twoja kamera nie działa całą dobę, lecz od godziny 6:00 do 18:00, przez co w porównaniu do innych kamer rozkład dnia przypada inaczej na określone sekundy. Normalnie w 25 sekudnie jest popołudnie, na tej kamerze jest już ciemno. Niektóre nagrania mają mniej niż 25 sekund i wtedy zdjęcie jest robione z 15 sekundy, gdzie w tym przypadku jest dzień. Ustawiłem dla kamery wyjątek i teraz miniatury powinny być prawidłowo dopasowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszko79 Posted January 30, 2014 Author Report Share Posted January 30, 2014 Domyślnie miniatura jest wykonywana z 25 sekundy nagrania. W sytuacji, gdy film jest krótszy to zostaje wybrana 15 sekunda. Twoja kamera nie działa całą dobę, lecz od godziny 6:00 do 18:00, przez co w porównaniu do innych kamer rozkład dnia przypada inaczej na określone sekundy. Normalnie w 25 sekudnie jest popołudnie, na tej kamerze jest już ciemno. Niektóre nagrania mają mniej niż 25 sekund i wtedy zdjęcie jest robione z 15 sekundy, gdzie w tym przypadku jest dzień. Ustawiłem dla kamery wyjątek i teraz miniatury powinny być prawidłowo dopasowane. Świetnie dzięki za odpowiedź i rekcje aby było dobrze a co będzie jek ja miałem zamiar zmieniać godiny pracy kamerki bo będzie to związane z przybywaniem dnia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszko79 Posted February 18, 2014 Author Report Share Posted February 18, 2014 Od czterech dni moja kamerka przcyje 24 godziny na dobę. Proszę o zmiane parametrów generujących miniaturki w archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts