tomaszko79 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoś Share Napisano 28 Styczeń 2014 Dlaczego na menu archiwum z niektórych dni zdjęcie jest zrobione w dniu a z niektórych w nocy http://images63.fotosik.pl/597/d0ea1d9beffd5c2cmed.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Dolphin Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoś Share Napisano 29 Styczeń 2014 Domyślnie miniatura jest wykonywana z 25 sekundy nagrania. W sytuacji, gdy film jest krótszy to zostaje wybrana 15 sekunda. Twoja kamera nie działa całą dobę, lecz od godziny 6:00 do 18:00, przez co w porównaniu do innych kamer rozkład dnia przypada inaczej na określone sekundy. Normalnie w 25 sekudnie jest popołudnie, na tej kamerze jest już ciemno. Niektóre nagrania mają mniej niż 25 sekund i wtedy zdjęcie jest robione z 15 sekundy, gdzie w tym przypadku jest dzień. Ustawiłem dla kamery wyjątek i teraz miniatury powinny być prawidłowo dopasowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
tomaszko79 Napisano 30 Styczeń 2014 Autor Zgłoś Share Napisano 30 Styczeń 2014 Domyślnie miniatura jest wykonywana z 25 sekundy nagrania. W sytuacji, gdy film jest krótszy to zostaje wybrana 15 sekunda. Twoja kamera nie działa całą dobę, lecz od godziny 6:00 do 18:00, przez co w porównaniu do innych kamer rozkład dnia przypada inaczej na określone sekundy. Normalnie w 25 sekudnie jest popołudnie, na tej kamerze jest już ciemno. Niektóre nagrania mają mniej niż 25 sekund i wtedy zdjęcie jest robione z 15 sekundy, gdzie w tym przypadku jest dzień. Ustawiłem dla kamery wyjątek i teraz miniatury powinny być prawidłowo dopasowane. Świetnie dzięki za odpowiedź i rekcje aby było dobrze a co będzie jek ja miałem zamiar zmieniać godiny pracy kamerki bo będzie to związane z przybywaniem dnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
tomaszko79 Napisano 18 Luty 2014 Autor Zgłoś Share Napisano 18 Luty 2014 Od czterech dni moja kamerka przcyje 24 godziny na dobę. Proszę o zmiane parametrów generujących miniaturki w archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Recommended Posts
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
Dodaj konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.
Zaloguj się teraz