bialyk Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 http://portlongyear.livecam360.com/flash/main.php Przeglądając kamerki internetowe, urzekł mnie widok portu Longyear. Panorama wygląda przecudnie, szczególnie góry pokryte śniegiem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek338 Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 no widok świetny, ale to w całej norwegii takie widoczki można uświadczyć :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggwarek Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Fakt, Norwegia to piekne państwo, gdzie by nie iść to widoki przepiękne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
polla8 Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Pracowałam w Norwegii prawie 2 lata, żyjąc tam wcale nie jest tak kolorowo, pogoda absolutnie nie dla mnie, wolałabym już zostać w Polsce, cieplej. A Norwegię mogłabym tylko od czasu do czasu odwiedzić rekreacyjnie, tylko tak się opłaca, wtedy te widoki dają prawdziwą radość i można znieść te pogody ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapiknio Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 No pogoda w Norwegii nie jest dla każdego :D Ale odwiedzić można, w końcu tam loty tanie. Tylko pobyt trochę kosztuje... Ale warto wydać dla takich widoczków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martakliska Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Kiedy byłam w NYC, znajomi prosili żebym ustawiała się do zdjecia przed takimi kamerami i robili mi "zdjęcia screeanem" :D To niesamowite, jaki kawał świata mamy na wyciągnięcie ręki dzięki takim rzeczom Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasienka88 Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Norwegia jest przepiękna. Polecam zwłaszcza zimą, gdy panuje niesamowity klimat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakopiectv Posted April 24, 2016 Report Share Posted April 24, 2016 Nie działa ten link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoya Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Kamera nie działa. Znalazłam nowy link, to chyba to samo: https://portlongyear.roundshot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon81 Posted November 28, 2019 Report Share Posted November 28, 2019 Tylko szkoda, że o 13 w listopadzie jest już ciemno. Najpiękniejsze makramy tylko w TuSiePlecie.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts