bialyk 0 Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 http://portlongyear.livecam360.com/flash/main.php Przeglądając kamerki internetowe, urzekł mnie widok portu Longyear. Panorama wygląda przecudnie, szczególnie góry pokryte śniegiem :) Link to post Share on other sites
misiek338 0 Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 no widok świetny, ale to w całej norwegii takie widoczki można uświadczyć :) Link to post Share on other sites
ggwarek 1 Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Fakt, Norwegia to piekne państwo, gdzie by nie iść to widoki przepiękne :) Link to post Share on other sites
polla8 0 Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Pracowałam w Norwegii prawie 2 lata, żyjąc tam wcale nie jest tak kolorowo, pogoda absolutnie nie dla mnie, wolałabym już zostać w Polsce, cieplej. A Norwegię mogłabym tylko od czasu do czasu odwiedzić rekreacyjnie, tylko tak się opłaca, wtedy te widoki dają prawdziwą radość i można znieść te pogody ;) Link to post Share on other sites
kapiknio 0 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 No pogoda w Norwegii nie jest dla każdego :D Ale odwiedzić można, w końcu tam loty tanie. Tylko pobyt trochę kosztuje... Ale warto wydać dla takich widoczków. Link to post Share on other sites
martakliska 0 Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Kiedy byłam w NYC, znajomi prosili żebym ustawiała się do zdjecia przed takimi kamerami i robili mi "zdjęcia screeanem" :D To niesamowite, jaki kawał świata mamy na wyciągnięcie ręki dzięki takim rzeczom Link to post Share on other sites
kasienka88 0 Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Norwegia jest przepiękna. Polecam zwłaszcza zimą, gdy panuje niesamowity klimat. Link to post Share on other sites
zakopiectv 0 Posted April 24, 2016 Report Share Posted April 24, 2016 Nie działa ten link Link to post Share on other sites
Zoya 0 Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Kamera nie działa. Znalazłam nowy link, to chyba to samo: https://portlongyear.roundshot.com/ Link to post Share on other sites
leon81 0 Posted November 28, 2019 Report Share Posted November 28, 2019 Tylko szkoda, że o 13 w listopadzie jest już ciemno. Prawo warto znać, a jeśli nie to zapraszam do skorzystania z pomocy mecenasa prawa w zaprzyjaźnionej kancelarii prawnej. Link to post Share on other sites
Recommended Posts