bialyk Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoś Share Napisano 3 Kwiecień 2014 http://portlongyear.livecam360.com/flash/main.php Przeglądając kamerki internetowe, urzekł mnie widok portu Longyear. Panorama wygląda przecudnie, szczególnie góry pokryte śniegiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
misiek338 Napisano 28 Kwiecień 2014 Zgłoś Share Napisano 28 Kwiecień 2014 no widok świetny, ale to w całej norwegii takie widoczki można uświadczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
ggwarek Napisano 2 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 2 Czerwiec 2014 Fakt, Norwegia to piekne państwo, gdzie by nie iść to widoki przepiękne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
polla8 Napisano 2 Lipiec 2014 Zgłoś Share Napisano 2 Lipiec 2014 Pracowałam w Norwegii prawie 2 lata, żyjąc tam wcale nie jest tak kolorowo, pogoda absolutnie nie dla mnie, wolałabym już zostać w Polsce, cieplej. A Norwegię mogłabym tylko od czasu do czasu odwiedzić rekreacyjnie, tylko tak się opłaca, wtedy te widoki dają prawdziwą radość i można znieść te pogody ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
kapiknio Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoś Share Napisano 23 Lipiec 2014 No pogoda w Norwegii nie jest dla każdego :D Ale odwiedzić można, w końcu tam loty tanie. Tylko pobyt trochę kosztuje... Ale warto wydać dla takich widoczków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
martakliska Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoś Share Napisano 1 Grudzień 2014 Kiedy byłam w NYC, znajomi prosili żebym ustawiała się do zdjecia przed takimi kamerami i robili mi "zdjęcia screeanem" :D To niesamowite, jaki kawał świata mamy na wyciągnięcie ręki dzięki takim rzeczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
kasienka88 Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoś Share Napisano 26 Listopad 2015 Norwegia jest przepiękna. Polecam zwłaszcza zimą, gdy panuje niesamowity klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
zakopiectv Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoś Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Nie działa ten link Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Zoya Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoś Share Napisano 9 Marzec 2017 Kamera nie działa. Znalazłam nowy link, to chyba to samo: https://portlongyear.roundshot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
leon81 Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoś Share Napisano 28 Listopad 2019 Tylko szkoda, że o 13 w listopadzie jest już ciemno. Najpiękniejsze makramy tylko w TuSiePlecie.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Recommended Posts
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
Dodaj konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.
Zaloguj się teraz