kisiel401 Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoś Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Witam Od trzech dni nie mogę wysłać obrazu z kamery oraz nie mogę się zalogować na stronie worldcam.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Dolphin Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoś Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Ostatnio obraz był wysłany wczoraj, a więc jeszcze wczoraj dostęp do kamery na pewno był. Przed chwilą zalogowałem się na konto kisiel401 i przesłałem obraz bez problemu. Login i hasło takie, jakie otrzymał Pan w e-mailu. Proszę sprawdzić poprawność danych wprowadzonych w ustawieniach FTP programu wysyłającego obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
kisiel401 Napisano 12 Kwiecień 2013 Autor Zgłoś Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Witam Problem pozostał bo na stronie gdzie jest kamera (wcam.pl/kisiel401) obraz jest czarny z datą 10.04.2013 godz 17.02. Nie mogę się zalogować do swojego profilu na stronie głównej pomimo że jestem zalogowany na forum. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
mariolasep Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoś Share Napisano 7 Czerwiec 2013 ja też tak kiedyś to miałem spróbuj jutro jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
mariolcia Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoś Share Napisano 12 Listopad 2013 U mnie było to samo, ale teraz wszystko w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Recommended Posts
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
Dodaj konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.
Zaloguj się teraz