Kwadrans Napisano 22 Maj 2012 Zgłoś Share Napisano 22 Maj 2012 Witam chcę zamieścić kamerkę internetową na tej witrynie. Założyłem konto dodałem kamerę otrzymałem hasło itp. Pobrałem program Worldcam pl iu wpisałem wszystko połączyłem się z moim kanełem. Ale na stronie nic się nie wyświtla ;/ a komunkat w konsoli programy wyskakuje taki : " [2012-05-22 12-56-20] Obraz przesłano pomyślnie (550 kamera.jpg: Permission denied) Co mam zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Dolphin Napisano 26 Maj 2012 Zgłoś Share Napisano 26 Maj 2012 Błąd został usunięty. Proszę teraz spróbować przesłać obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
szoperx Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoś Share Napisano 20 Lipiec 2012 Witam Dokładnie od weczoraj mam taki sam komunikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
tomaszko79 Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoś Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Od wczoraj 04.05.2014od godziny 17:15 nie można wysyłać obrazu z kamery pojawia się błąd: Nie można połączyć się z serwerem FTP! FTP Error: ftp.wcam.pl Co się znowu stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Dolphin Napisano 6 Kwiecień 2014 Zgłoś Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Adres serwera to wcam.pl, a nie ftp.wcam.pl. Nigdy nigdzie ten pierwszy nie był podany. Proszę poprawić, a kamera będzie działać. Nie wykluczam, że wcześniej on również działał, ale nie jest to adres prawidłowy i nie będzie już dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Recommended Posts
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
Dodaj konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.
Zaloguj się teraz