ggwarek Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Otóż, mam dzisiaj dylemat co wybrać, mazury czy morze. Serce mówi "Mazury" ale dawno nie byłem nad polskim morzem. Na mazurach można bardzo fajnie wypocząć do tego dochodzą spływy kajakami, czy podróż statkiem (ale to również nad polskim morzem). Jeszcze nie wiem co wybiorę, jakbym znalazł jakąś w miarę tanią ofertę w Chorwacji nad morzem to chyba bym się nie zastanawiał.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
ruda08 Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Zdecydowanie Chorwacja byłaby najlepszym pomysłem, rozejrzyj się za czymś konkretnie ;) no a jeżeli miałabym wybierać mazury czy morze... hmm ciężki wybór, na mazurach mieszkam, nad morzem studiuje, więc połowę czasu spędzam tu, połowę tu, i na wakacje wtedy wolę się wybrać w góry :P ale Tobie polecam jednak mazury, chyba więcej możliwości spędzenia jakoś czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Proteminka Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Zdecydowanie morze <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Wacekstanczyk Napisano 18 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 18 Czerwiec 2014 Zdecydowanie moooorze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Kasiawloda Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Ja bym wolała pojechać na mazury.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
blondi7 Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 30 Czerwiec 2014 Wszystko zależy od tego co wolisz, jeżeli lubisz wypoczywać pasywnie to idealne dla Ciebie będzie morze, jeżeli wolisz wypoczywać aktywnie wybierz góry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Ewabrotha Napisano 7 Lipiec 2014 Zgłoś Share Napisano 7 Lipiec 2014 No bez dwóch zdań morze! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Tomibrzuszek Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoś Share Napisano 8 Lipiec 2014 Tydzień tu i tydzień tam :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
hanlux Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoś Share Napisano 8 Lipiec 2014 Na mazury mazury mazury, popłyniemy tą łajbą z tektury! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Igorbutor Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoś Share Napisano 9 Lipiec 2014 A może nad morze ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
martakliska Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoś Share Napisano 1 Grudzień 2014 Mazury! zdecydowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
twojtyp Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoś Share Napisano 12 Grudzień 2014 Morze :-) zawsze jest najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
singnoral Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoś Share Napisano 19 Styczeń 2016 Ja chyba zawsze wybiorę polskie morze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Merlinak Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoś Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Ja wolę zdecydowanie jechać na mazury tam jest taki fajny klimacik. Naprawdę jestem tam mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Recommended Posts
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
Dodaj konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.
Zaloguj się teraz