ggwarek Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Witam ! Chciałbym, żebyście podzielili się opiniami na temat obejrzanych przez was niedawno filmów ! :) Ja ostatnio oglądałem: Lone Survivor (Ocalony) i szczerze powiem, że jak na produkcję tego typu to się nie zawiodłem. Bardzo polecam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabrysJuk Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Amazing spider man 2.. Urywa dupe! :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggwarek Posted June 9, 2014 Author Report Share Posted June 9, 2014 Amazing spider man 2.. Urywa dupe! :o Taa ? No to się dobrze składa bo dawno w kinie nie byłem i bym się wybrał. Jedynka "Amazing Spider Mana" mi się bardzo spodobała, lepsza niż te wcześniejsze części według mnie, więc muszę tylko znaleźć czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondi7 Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Ostatnio oglądałam "Gwiazd naszych wina". Film raczej dla kobiet, ale jeżeli jakiś mężczyzna lubi dramaty to jak najbardziej też polecam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
joannamelasa Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Ostatnio oglądałam "Gwiazd naszych wina". Film raczej dla kobiet, ale jeżeli jakiś mężczyzna lubi dramaty to jak najbardziej też polecam ;) Też widziałam - w pożądku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasienka88 Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Polecam Listy do M 2. Ciepły i zabawny film dla osób, które szukają takiego klimatu przed nadchodzącymi świętami. Lepsze to niż po raz kolejny kevin na polsacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts