ggwarek Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 5 Czerwiec 2014 Witam ! Chciałbym, żebyście podzielili się opiniami na temat obejrzanych przez was niedawno filmów ! :) Ja ostatnio oglądałem: Lone Survivor (Ocalony) i szczerze powiem, że jak na produkcję tego typu to się nie zawiodłem. Bardzo polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
GabrysJuk Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 5 Czerwiec 2014 Amazing spider man 2.. Urywa dupe! :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
ggwarek Napisano 9 Czerwiec 2014 Autor Zgłoś Share Napisano 9 Czerwiec 2014 Amazing spider man 2.. Urywa dupe! :o Taa ? No to się dobrze składa bo dawno w kinie nie byłem i bym się wybrał. Jedynka "Amazing Spider Mana" mi się bardzo spodobała, lepsza niż te wcześniejsze części według mnie, więc muszę tylko znaleźć czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
blondi7 Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 30 Czerwiec 2014 Ostatnio oglądałam "Gwiazd naszych wina". Film raczej dla kobiet, ale jeżeli jakiś mężczyzna lubi dramaty to jak najbardziej też polecam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
joannamelasa Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoś Share Napisano 9 Styczeń 2015 Ostatnio oglądałam "Gwiazd naszych wina". Film raczej dla kobiet, ale jeżeli jakiś mężczyzna lubi dramaty to jak najbardziej też polecam ;) Też widziałam - w pożądku Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
kasienka88 Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoś Share Napisano 26 Listopad 2015 Polecam Listy do M 2. Ciepły i zabawny film dla osób, które szukają takiego klimatu przed nadchodzącymi świętami. Lepsze to niż po raz kolejny kevin na polsacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Recommended Posts
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
Dodaj konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.
Zaloguj się teraz