kubecek Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoś Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Witam Jakiej muzyki słuchacie? Ja w wolnym czasie puszczam spokojną muzykę. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Lwvtutor Napisano 26 Maj 2014 Zgłoś Share Napisano 26 Maj 2014 Szczerze to w sumie słucham albo eski albo Odene playlist - w sumie taki mix wszystkiego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Miloszbartender Napisano 28 Maj 2014 Zgłoś Share Napisano 28 Maj 2014 Ja ostatnio ciągle słucham madonny ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
paluchbart Napisano 29 Maj 2014 Zgłoś Share Napisano 29 Maj 2014 Szczerze to w sumie słucham albo eski albo Odene playlist - w sumie taki mix wszystkiego ;p O spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
ggwarek Napisano 2 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 2 Czerwiec 2014 Zazwyczaj antyradio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
ruda08 Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Zazwyczaj słucham eski, mam też pościąganą jakąś muzykę na kompie, ale zazwyczaj słucham na umór jednego kawałka, który mi się znudzi i dalej eska :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
genezo Napisano 9 Wrzesień 2014 Zgłoś Share Napisano 9 Wrzesień 2014 ja cały czas słucham Verdiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
kasienka88 Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoś Share Napisano 26 Listopad 2015 Posłuchajcie nowy album Adele - 25. Fantastyczny głos i świetna muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
singnoral Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoś Share Napisano 19 Styczeń 2016 Lubię jazz i ciężki rock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Zoya Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoś Share Napisano 9 Marzec 2017 Od jakiegoś czasu muzyka tylko na spotify. Kiedyś radio, za dużo tam teraz reklam. Wolę zapłacić 10 zł i mieć spokój. Lubię playlisty z grupy nastrojowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Recommended Posts
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
Dodaj konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.
Zaloguj się teraz