mm Napisano 17 Maj 2011 Zgłoś Share Napisano 17 Maj 2011 Wakacje już za nieco ponad miesiąc i powoli można zastanawiać się, gdzie tym razem je spędzić. Które plaże nad polskim morzem uważasz za najładniejsze? Gdzie są najlepsze imprezy i największa liczba rozrywek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
aniaworld Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoś Share Napisano 13 Lipiec 2011 Wybrałam Mielno ze względu na to, że jestem studentką, a to miasto uchodzi za studenckie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
papja Napisano 26 Lipiec 2011 Zgłoś Share Napisano 26 Lipiec 2011 A to ciekawe, nie wiedziałam o tym, że Mielno jest uważane za miasto studenckie... Chyba najwyższa pora się tam wybrać :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Gość Macius123e Napisano 2 Sierpień 2011 Zgłoś Share Napisano 2 Sierpień 2011 Świnoujście!!! Innych nie uznaję :P Tylko słońca dajcie więcej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
aniaworld Napisano 2 Sierpień 2011 Zgłoś Share Napisano 2 Sierpień 2011 Ja Świnoujścia nie lubię:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Gość Macius123e Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoś Share Napisano 4 Sierpień 2011 Dlaczego nie?? Szeroka plaża, port, dość tanio i fajne imprezy :) Może też pojechać rowerem do Niemiec :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
gosia7 Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoś Share Napisano 14 Wrzesień 2011 a ja wolę Chałupy :D cisza, spokój, jak się chce imprezy to do chłopców bananowców można się przejść, nauka surfingu, pyszne rybki, żyć nie umierać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
eurobrokers Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoś Share Napisano 28 Marzec 2012 Kilka razy byłem w Łebie (Vacation Club Łeba)i mogę śmiało polecić tę miejscowość i ten hotelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
marcelka88888 Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoś Share Napisano 30 Marzec 2012 A ja chciałam polecić i wszystkich zachęcić do odwiedzenia miejscowości Dębki nad polskim morzem.Piękne miejsce, specyficzny klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
mariolcia Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoś Share Napisano 7 Listopad 2013 W Mielnie najlepsze imprezy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
nozka Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoś Share Napisano 17 Styczeń 2014 Ja wwybieram rok w rok Ustkę, byłam tam kiedyś jako malolata na koloniach. Bardzo mi się spodobało to miasto- taki mały kurorcik i ta nazwa taka romantyczna Ustka - od razu człowiekowi chce się żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
romekchalas Napisano 10 Luty 2014 Zgłoś Share Napisano 10 Luty 2014 Dokładnie. Ja mam rodzinkę w Słupsku więc wybór wydaje mi się oczywisty. Ale rzeczywiście tam jest pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
jolaniebieska Napisano 10 Luty 2014 Zgłoś Share Napisano 10 Luty 2014 Z rodziną to się wychodzi najlepiej na zdjęciu :D Ja uwielbiam Sopot, ma ten swój specyficzny klimat i zawsze tam się dużo dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
ggwarek Napisano 2 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 2 Czerwiec 2014 Ja tam lubię prawie wszystkie nadmorskie miasteczka, ale mam sentyment do Świnoujścia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
ruda08 Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Moim zdaniem wszędzie jest to samo morze i nie ma znaczenia czy to Gdańsk, Władysławowo, Ustka czy Sopot (chociaż Sopot kocham nocą w weekendy), przede wszystkim najważniejsze jest towarzystwo z jakim jesteśmy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
singnoral Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoś Share Napisano 19 Styczeń 2016 Sopot zdecydowanie wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Recommended Posts
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
Dodaj konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.
Zaloguj się teraz