sirk Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoś Share Napisano 24 Czerwiec 2012 witam,co mam zle ustawione?w mozilli wszystkie kamerki dzialaja a w chrome nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
mariolcia Napisano 11 Październik 2013 Zgłoś Share Napisano 11 Październik 2013 Musisz poszperać w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
marekkonan Napisano 31 Październik 2013 Zgłoś Share Napisano 31 Październik 2013 No właśnie. W Chrom czasem kamerka nie ładuje, albo wolno ładuje i znika. Może ktoś powiedzieć gdzie się to ustawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
jolaniebieska Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoś Share Napisano 27 Grudzień 2013 Trzeba zaktualizować Chrome do najnowszej wersji oraz zainstalować najnowszą javę. U mnie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
dariuszpurchawka Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoś Share Napisano 9 Styczeń 2014 Zainstaluj też najnowsze kodeki Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
rik87r Napisano 12 Marzec 2014 Zgłoś Share Napisano 12 Marzec 2014 ja mam Chrome i dla mnie ona wystarczy działa poprawnie bez zarzutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
rik87r Napisano 12 Marzec 2014 Zgłoś Share Napisano 12 Marzec 2014 ja mam Chrome i dziala mi bez zarzutow Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
ggwarek Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Ja mam mozille i działa bez zarzutów. Kiedy posiadałem Chrome'a też wszystko działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
polla8 Napisano 2 Lipiec 2014 Zgłoś Share Napisano 2 Lipiec 2014 Mi działa i na chrome i na mozilli, ale może dlatego że mi instalował wszystko brat, który jest studentem informatyki. Może nie masz jakichś wtyczek lub coś masz zablokowane, różnie bywa. Mogą to też być wirusy albo inny problem. Daj komuś kto będzie mógł się na tym znać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Recommended Posts
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
Dodaj konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.
Zaloguj się teraz