cinek1 Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Szukam dobrej, taniej kamery do rozmów na Skype. Cena do 100zł. Co możecie zaproponować? Zastanawiam się nad: - Microsoft LifeCam HD-3000 1280x720 4x zoom - Logitech WebCam HD C270 - Creative LIVE! CAM Chat HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati87 Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 W zasadzie wszystkie kamery mają takie same możliwości. Wybrałbym jednak kamerę Microsftu, aby nie mieć później problemów ze sterownikami. Mam kamerę creativa, która nie działa w Windows 7 oraz Vista, ponieważ creativ olał sprawę aktualizacji sterowników. Świetny prezent z okazji narodzin dziecka, czyli metryczka ze zdjęciem dla maluszka do powieszenia nad łóżeczkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papja Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Dokładnie. Mój creativ również odmówił współpracy z Windowsem 7 :P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian3karpowicz Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Ja polecam przede wszystkim: Logitech HD Webcam C525, Nagrywa wideo o rozdzielczości HD 720p do 1280 x 720 pikseli Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariolcia Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Też wybrałabym Microsoftu, żeby nie wystąpiły ewentualne błędy techniczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
romekchalas Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Ja jestem zwolennikiem jednak dopłacenia kilkudziesięciu złotych i kupieniem czegoś w lepszej jakości. Ale nie zawsze cena jest wyznacznikiem klasy sprzętu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolaniebieska Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Logitech - nigdy się nie zawiodłam, a mam też myszkę i tablet do rysowania, firma ma świetny sprzęt i żadnych problemów ze sterownikami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rik87r Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 każda kamera lifecam jest fajna mam jedną i jestem z niej zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggwarek Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Szukam dobrej, taniej kamery do rozmów na Skype. Cena do 100zł. Co możecie zaproponować? Zastanawiam się nad: - Microsoft LifeCam HD-3000 1280x720 4x zoom - Logitech WebCam HD C270 - Creative LIVE! CAM Chat HD Z tego co wiem to najlepiej teraz wziąć Creative'a, żywotny, dobry obraz wg. mnie do Skype'a idealny. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlinak Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Nie ma to jak Logitech bardzo dobra własnie jest taka firma która jest sensowna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts