cinek1 Napisano 14 Czerwiec 2011 Zgłoś Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Szukam dobrej, taniej kamery do rozmów na Skype. Cena do 100zł. Co możecie zaproponować? Zastanawiam się nad: - Microsoft LifeCam HD-3000 1280x720 4x zoom - Logitech WebCam HD C270 - Creative LIVE! CAM Chat HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Mati87 Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoś Share Napisano 26 Czerwiec 2011 W zasadzie wszystkie kamery mają takie same możliwości. Wybrałbym jednak kamerę Microsftu, aby nie mieć później problemów ze sterownikami. Mam kamerę creativa, która nie działa w Windows 7 oraz Vista, ponieważ creativ olał sprawę aktualizacji sterowników. Świetny prezent z okazji narodzin dziecka, czyli metryczka ze zdjęciem dla maluszka do powieszenia nad łóżeczkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
papja Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoś Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Dokładnie. Mój creativ również odmówił współpracy z Windowsem 7 :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
damian3karpowicz Napisano 23 Październik 2013 Zgłoś Share Napisano 23 Październik 2013 Ja polecam przede wszystkim: Logitech HD Webcam C525, Nagrywa wideo o rozdzielczości HD 720p do 1280 x 720 pikseli Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
mariolcia Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoś Share Napisano 7 Listopad 2013 Też wybrałabym Microsoftu, żeby nie wystąpiły ewentualne błędy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
romekchalas Napisano 10 Luty 2014 Zgłoś Share Napisano 10 Luty 2014 Ja jestem zwolennikiem jednak dopłacenia kilkudziesięciu złotych i kupieniem czegoś w lepszej jakości. Ale nie zawsze cena jest wyznacznikiem klasy sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
jolaniebieska Napisano 11 Luty 2014 Zgłoś Share Napisano 11 Luty 2014 Logitech - nigdy się nie zawiodłam, a mam też myszkę i tablet do rysowania, firma ma świetny sprzęt i żadnych problemów ze sterownikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
rik87r Napisano 17 Marzec 2014 Zgłoś Share Napisano 17 Marzec 2014 każda kamera lifecam jest fajna mam jedną i jestem z niej zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
ggwarek Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 5 Czerwiec 2014 Szukam dobrej, taniej kamery do rozmów na Skype. Cena do 100zł. Co możecie zaproponować? Zastanawiam się nad: - Microsoft LifeCam HD-3000 1280x720 4x zoom - Logitech WebCam HD C270 - Creative LIVE! CAM Chat HD Z tego co wiem to najlepiej teraz wziąć Creative'a, żywotny, dobry obraz wg. mnie do Skype'a idealny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Merlinak Napisano 21 Październik 2016 Zgłoś Share Napisano 21 Październik 2016 Nie ma to jak Logitech bardzo dobra własnie jest taka firma która jest sensowna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Recommended Posts
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
Dodaj konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.
Zaloguj się teraz