ggwarek Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Witajcie, chciałbym się zorientować, które kamery wybrać do monitoringu. Sprawdziłem parę stron, jedna tutaj wydaje się ciekawa: http://www.teletechnika-system.pl/zastosowania-systemow/monitoring-domu/ Jednak dalej się zastanawiam jaką firmę wybrać. Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłem wstawiając link.. Jeżeli znacie jakąś ciekawą, pewną i w miarę tanią opcję to prosiłbym o podzielenie się wiedzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
gapcioch Napisano 20 Sierpień 2014 Zgłoś Share Napisano 20 Sierpień 2014 Ja bym popatrzył na allegro czy tam nie mają jakichś prostszych modeli. W końcu do monitoringu domu nie są potrzebne jakieś super wypaśne kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
alan Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoś Share Napisano 22 Grudzień 2014 Ta jest OK. Omega 60W-HIR Przetwornik 1/3′ CMOS Rozdzielczość 600 TVL Czułość 0,1 Lux / F1.2 Filtr mechaniczny IR Doświetlenie IR do 30 m Obiektyw 3.6 mm / F2.0 Zasilanie: DC 12V / 350 mA Wymiary: 150 x 70 x 60 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
tomekprusik Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoś Share Napisano 18 Styczeń 2015 rzeczywiście ta Omega wydaje sie całkiem sensownym rozwiązaniem i cena ok 140 pln jest do zaakceptowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Merlinak Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoś Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Ja sobie zamawiałem firmę i mi też omege dali wiec na pewno warto sobie ją kupić do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Recommended Posts
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
Dodaj konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.
Zaloguj się teraz