karpaczanin Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoś Share Napisano 31 Grudzień 2012 Zapraszam wszystkich do naszego serwisu o kamerach w Karpaczu. http://www.kamery.karpacz.pl/ Zestawienie jest kompletne i w razie pojawienia się nowej kamery w Karpaczu, uzupełniane o kolejne. Serwis powiązany jest ze stacją metorologiczną pokazującą pogodę w Karpaczu. Na kamerze z Karpacza zostały dodane informacje o panującej temperaturze. Mam nadzieję, że spodobają się Wam nasze strony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
mariolcia Napisano 18 Październik 2013 Zgłoś Share Napisano 18 Październik 2013 Na pewno skorzystam z tych kamer kiedy będę wybierać się na urlop do Karpacza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
robinmarsz Napisano 18 Październik 2013 Zgłoś Share Napisano 18 Październik 2013 Google montuje swoje praktycznie wszędzie, warto też sparawdzić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
alajestwielka Napisano 28 Październik 2013 Zgłoś Share Napisano 28 Październik 2013 Ja widziałem samegho siebie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
serbri999 Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoś Share Napisano 3 Listopad 2013 ja też tam byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
ggwarek Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 5 Czerwiec 2014 Super sprawa, do tego dodana temperatura :) Będę odwiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Recommended Posts
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
Dodaj konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.
Zaloguj się teraz