ginger08051989 Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoś Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Witam wszytskich użytkowników forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
tomekwapisz Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoś Share Napisano 12 Listopad 2013 Ja również jestem tutaj nowy i również witam. Zainteresowałem się głównie dlatego, że liczę że znajdę informację o tym co najlepiej dobrać do wideokonferencji a co na szkolenia stacjonarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
nozka Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoś Share Napisano 17 Styczeń 2014 Ja też dołączam do grona forumowiczów, nie zakładam nowego wątku zeby nie robić bałaganu. Witam raz jeszcze i zabieram się do oglądania całego świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
romekchalas Napisano 10 Luty 2014 Zgłoś Share Napisano 10 Luty 2014 Nio fajna społeczność. Może warto wprowadzić jakiś konkurs fotograficzny. Np najfajniejszy przystanek czy coś takiego. Oczywiście w różnych językach Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
inowak Napisano 17 Marzec 2014 Zgłoś Share Napisano 17 Marzec 2014 Witam, również jestem tu nowa. Bardzo fajna, interesująca oraz wciągająca stronka! Konkurs fotograficzny godny uwagi, czy aby na pewno chodzi Ci o różne języki czy może miałeś na myśli konkurs międzynarodowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
robekarkus Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoś Share Napisano 31 Marzec 2014 Witajcie. Nareszcie wiosna. Czas na polowanie fajnego plenerku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
kubecek Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoś Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Witam Ja też jestem tu nowy :). Konkurs byłby dobrym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
ggwarek Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoś Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Witam :) Konkurs to świetny pomysł ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
zlyczarnoksieznik Napisano 11 Lipiec 2014 Zgłoś Share Napisano 11 Lipiec 2014 Cześć wszystkim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
elfka Napisano 17 Lipiec 2014 Zgłoś Share Napisano 17 Lipiec 2014 Cześć wszystkim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
starju Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoś Share Napisano 21 Lipiec 2014 Witajcie, też jestem nowa na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
kromek90 Napisano 29 Lipiec 2014 Zgłoś Share Napisano 29 Lipiec 2014 Siemanko. To kiedy ten konkurs? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
fluorek42 Napisano 30 Lipiec 2014 Zgłoś Share Napisano 30 Lipiec 2014 Siemanko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
borsk89 Napisano 1 Sierpień 2014 Zgłoś Share Napisano 1 Sierpień 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
arielka1990 Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoś Share Napisano 5 Sierpień 2014 Cześć wszystkim. Przywitałam się i szybko wracam do czytania tej masy tematów na waszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
rysiekx89 Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoś Share Napisano 18 Sierpień 2014 Cześć ludziska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
slawkoon Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoś Share Napisano 19 Sierpień 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
roberttychy Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoś Share Napisano 25 Sierpień 2014 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
zmylkowiec Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoś Share Napisano 26 Sierpień 2014 hej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
tomek112 Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoś Share Napisano 29 Sierpień 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach More sharing options...
Recommended Posts
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
Dodaj konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.
Zaloguj się teraz